Initiatie

voor de absolute beginner


We leren je wandelen, en een basisstructuur. De les wordt non-stop begeleid, elk danspaar wordt geholpen, iedereen kan mee. Reserveren vooraf kan.
Breng zelf een danspartner mee, aub.

Recuerdo geeft regelmatig tango-initiaties, teneinde je de kans te geven eens te proberen, alvorens in te schrijven voor een reeks van 10 lessen.

Doch er zijn honderden redenen om eens mee te doen!
Je wil een vriend/vriendin verrassen, je wil weten of tango je ligt, je hebt heimwee naar je vroegere tangolessen, je hebt het je vrouw beloofd, je denkt dat je (of je partner) niet kan dansen, je hebt geen zin in tv kijken, je hebt een clichébeeld van tango en hoorde dat dit niet noodzakelijk zo is, je wil inschrijven maar je twijfelt, je vond via via een danspartner en wil uittesten of het wel klikt, of je wil het gewoonweg eens meemaken, ...

Vraag onze agenda op tango@recuerdo.be

 

in de Berg

de vrijdag voor elke start van de nieuwe beginnerscursus
van 20.00u tot 21.15u - 16€ pp
Wanneer?
op aanvraag

Te Gent of op verplaatsing.
Wens je als particulier, vereniging, cultuurcentrum, organisator, bedrijf, dansschool,... iets te organiseren met Argentijnse tango? Samen met jouw puzzelen we uit wat het kan worden.
Contacteer ons om een initiatie aan te vragenWorkshop

Voor wie al tango danst

Een workshop is intenser dan een gewone les. Omdat een workshop éénmalig is, wordt er in een korte tijd veel informatie aangeboden. Workshops zijn plezant, soms iets boven het petje, of net heel verhelderend. Workshops verrijken je dansrepertoire, vullen dit aan, het zijn extra’s.

Doch je leert geen tango dansen door uitsluitend workshops te volgen. Daarvoor adviseren we je de cursussen te volgen: daarin wordt langzamer en opbouwend gewerkt.

In een workshop focussen we op 1 thema. Er is een intro met aandacht voor houding en aangepaste techniek op hetgeen zal volgen. Het is allerminst de bedoeling extra gecompliceerde combinaties te geven, maar wel bruikbare sequenties en afleidingen hiervan voor in het salon.